Contact

Naam(Vereist)

De Stochemhoeve

Cronesteyn 3
2322LH Leiden

Telefoon: 06 – 284 58 363

E-mail: boeking.camping.de.stochemhoeve@ipsedebruggen.nl

De Stochemhoeve is onderdeel van WMO Maatwerk BV
KvK: 61609889
BTW: NL854412281B01
ISO 9001:2008 gecertificeerd

Routebeschrijving

LET OP DAT U OP DE N 206 BIJ HECTOMETERPAAL 10,1 DIRECT RECHTSAF SLAAT EN DUS NIET LINKS AF WAT GOOGLE MAPS U ADVISEERT!

Komende van Amsterdam, Rotterdam en Den Haag neem je, vanaf de A4, afslag 7 Leiden/Voorschoten. Deze volg je tot op de Europaweg, herkenbaar aan het mooie klooster. Linksaf de N206 op en na ongeveer 500 meter zie je aan de rechterkant een stadsplan. Even voorbij dit stadsplan BIJ HECTOMETERPAAL 10,1 ga je DIRECT naar RECHTS (luister niet naar Google Maps die zegt dat u linksaf moet) en ga voorbij de busbaan naar links. Aan het eind van de weg ga je naar rechts (bordje Stochemhoeve staat daar al).

Je mag hier over het fietspad met bestemmingsverkeer en na ongeveer 500 meter bij de tweede boerderij is de Stochemhoeve. Vóór de hoeve is de ingang

Tip is dat je niet de Lammenbrug over moet. Heb je dat wel gedaan volg dan onderstaande wegwijzer.

 

Vanaf de Stad of vanuit Katwijk volg je de borden Utrecht/ N11. Je komt dan bij de Lammenbrug en gaat deze over. Direct ga je naar LINKS (kan even duren vanwege tegemoetkomend verkeer) en voorbij de busbaan weer links. Aan het eind van de weg ga je naar rechts (bordje Stochemhoeve staat daar al).

Je mag hier over het fietspad met bestemmingsverkeer en na ongeveer 500 meter bij de tweede boerderij is de Stochemhoeve. Vóór de hoeve is de ingang.

Autovrij

Wat betreft auto’s gelden binnen het park en de camping duidelijke regels. Allereerst is het park autovrij maar mag je met de auto over het fietspad naar ons toe komen (bestemmingsverkeer). Vanzelfsprekend moet je daarbij rekening houden met de fietsers en voetgangers.

Ook de camping is autovrij wat betekent dat de auto niet naast je kampeermiddel mag staan. Wel bij aankomst en vertrek kunt u in- of uitladen (als het niet tè nat is).

Auto’s worden geparkeerd op de parkeerplaats direct naast de camping. Zet uw auto s.v.p. niet in de berm langs het fietspad!