Camping

De camping is het hele jaar geopend.  

We hebben circa 18 genummerde kampeerplekken met stroomaansluiting. Deze zijn geschikt voor caravan, grote tent of kampeerbusje tot 5.5 meter. De plaatsen 15 tm 18 zijn verhard, dus minder geschikt voor een tent.  

 zie plattegrond.

De verharde plaatsen zijn ook in de winter beschikbaar voor busje of caravan.

Het is mogelijk om maximaal 1 bijzettentje voor 2 personen extra reserveren op je plek. Totaal aantal personen is maximaal 6 per plek. 

Daarnaast zijn er 15 plekken voor kleinere tenten. Deze plekken hebben geen elektriciteit. Wel zijn er voor de tentkampeerders faciliteiten zoals elektra, kookgelegenheid, koelkast en wifi  in de ontmoetingshut, centraal op de camping.

Fietsers en wandelaars met een trekkerstentje zijn bij ons altijd welkom, en voor hen zullen we dus altijd een plekje vrij maken.
Parkeren

De camping is autovrij, behalve natuurlijk bij aankomst en vertrek met de caravan/tent. Auto’s kunnen op de parkeerplaats naast de camping gratis geparkeerd worden. Parkeergelegenheid is echter beperkt. Het kan op drukke dagen voorkomen dat we je vragen de auto (na uitladen) 500 meter verderop te parkeren.  

Faciliteiten:

– twee moderne verwarmde sanitair gebouwen met douche , (mindervalide)toilet en afwasplek.

– gratis WIFI

– Trampoline

– Overkapping met koelkast/vriezer/kookgelegenheid/electriciteit voor tentkampeerders

– Fietsverhuur

– weekend ontbijtservice

– Koffie/tosties/ijsjes/frisdrank verkoop in de boerderij

– picknicktafels op het tentenveld

 

 

 Boek hier jouw kampeerplek, voor kleine tent, grote tent , caravan of kampeerbusje

Daarnaast hebben we diverse huuraccomodaties.

Camper- en caravaneigenaren let op!

Vanwege de veel te zachte ondergrond worden caravans met tandem-as of gewicht boven 1400 kilo niet toegelaten. De lengte van de caravan is maximaal 7 meter lengte inclusief trekhaak. Ook is ons kampeerterrein ook ongeschikt voor campers. Voor kampeerbusjes tot 5,50 meter en maximaal 3000 kilo hebben we plekken beschikbaar.

Voor de aanrijroute kijk bij contact/routebeschrijving, dit om te voorkomen dat je  voor een te laag viaduct staat. 

Wilt je met meer dan 3 caravans komen of met een groep van 8 personen of meer, neem dan even contact met ons op om e.e.a. te bespreken.

Boeken, inchecken en uitchecken

Om een teleurstelling te voorkomen is het wenselijk om een plaats op de camping te reserveren. Bekijk de kosten van het verblijf op onze camping op de zoek-en-boek-pagina. Hier kiest je de optie “kamperen”. Dan kan je ook automatisch doorgaan om te boeken. Per reservering kan je maximaal 1 plek boeken. Voor meerdere plekken bij elkaar kunt je het beste met ons bellen of het contactformulier invullen.

Gasten onder de 18 jaar dienen onder begeleiding van een ouder persoon, die ook aanwezig is op de camping, te staan.

Inchecken

Kan tussen 14.00-en 17.00 uur. In het hoogseizoen zijn wij tot 20.00 uur aanwezig. Kom je later neem dan even contact met ons op zodat we je telefonisch wegwijs kunnen maken op de camping.

Uitchecken

De uitchecktijd voor de verhuur accommodaties is 11.00 uur en voor de plekken met eigen caravans/tenten 12.00 uur